Kinderyoga met juf Kira

Kinderyoga met juf Kira

Dag: donderdag Start: 5 maart 2020
Tijdstip: 14.45 – 15.45 uur
Leeftijd: Kinderen uit groep 4,5,6

Inhoud cursus:
Onze wereld wordt steeds drukker, hectischer, zo natuurlijk ook voor onze kinderen. Bovendien kunnen er een hele hoop andere dingen spelen, waar een kind vaak nog niet (voldoende) tegen opgewassen is. Om dit draagbaar te maken is het belangrijk om daar tegenwicht in aan te brengen. Kinderyogalessen zorgen voor meer rust, ontspanning, concentratie, maar ook voor zelfwaardering en zelfvertrouwen. Spelenderwijs leren we samen bewust te worden van onze gevoelens, gedachten, mogelijkheden, maar natuurlijk ook beperkingen (die er juist mogen zijn, maar waarvan de kinderen door er op een speelse manier mee om te gaan, beter leren begrijpen en zelfs leren te omarmen).

Waar: In de Abacus, speelzaal
Kosten: €40,00 (8 lessen)
Aantal deelnemers: Maximaal 8 kinderen (minimaal 5 kinderen)
Workshopleider: Kira Boin  kidsloveyoga@hotmail.com

Helaas, je kan je niet meer inschrijven voor deze workshop.